Irma Roos

conciërge

Al sinds 2008 ben ik werkzaam als conciërge op de Blokwei. Ik kom elke ochtend vanuit Oudenbosch op de (elektrische) fiets naar school. Ik verricht elke dag ondersteunende werkzaamheden voor leerlingen en leerkrachten. Komt u 's morgens de school binnen, dan heeft u een grote kans om mij met de theewagen rond te zien gaan. Na 8.30u. houd ik me bezig met copiëren, pleisters plakken, telefoon aannemen en spullen klaarzetten voor activiteiten in de school.
Ik vind het reuze leuk om met kinderen en leerkrachten op de Blokwei samen te werken. Hoogtepunt hierin voor mij zijn het schoolkamp en de afscheidsmusical van groep 8.
Buiten school zorg ik graag voor mijn dochter die momenteel op de middelbare school zit. Ook de huisdieren vragen de nodige aandacht. Ben ik klaar met al mijn werkzaamheden, dan lees ik graag een spannende thriller.

U kunt mij mailen via i.roos@kporoosendaal.nl