Karin Goverde - Ossenblok

directeur, ma,di,do

Mijn naam is Karin Goverde-Ossenblok, directeur van De Blokwei, getrouwd en moeder van een zoon en dochter.

In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en winkel ik graag.

Eerst heb ik als leerkracht een aantal jaren gewerkt in diverse groepen op Basisschool De Linde in Nispen. Na vervolgens zes jaar gewerkt te hebben als directeur op Basisschool Berkenveld in Heerle, heb ik in 2012 de overstap gemaakt naar De Blokwei. Met plezier en trots werk ik op deze school,  met een sterk team dat hard aan goede resultaten en een brede ontwikkeling voor ieder kind werkt en daarnaast aan een gezellig schoolklimaat werkt.

Het team van de Blokwei is zeer betrokken en werkt gericht aan de eigen ontwikkeling en aan die van de aan hen toevertrouwde kinderen. Samen met het team, de ouders, en de kinderen van de Blokwei wil ik verder bouwen en sturing  geven aan het onderwijs op de Blokwei.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. Bij vragen of problemen sta ik graag klaar om u te informeren of om samen naar een oplossing te zoeken.

Loop gerust even binnen, spreek mij aan op het plein of bel even om een afspraak te maken : 0165-540845, of per email: directie@deblokweikpo.nl

Heeft u een dringende vraag, maar lukt het niet mij direct te spreken?

Laat dan uw telefoonnummer achter bij de conciërge, juffrouw Irma, ik bel u zo snel mogelijk terug.

U kunt mij mailen via k.goverde@kporoosendaal.nl