Monique Mensen

leerkracht gr. 1/2 op vr-o, 4/5a op do, 5/6 op di en vr-mi

Hallo allemaal,

Ik ben Monique Mensen, 24 jaar en kom uit Etten-Leur. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de PABO in Dordrecht. Naast het behalen van mijn PABO heb ik ook mijn bevoegdheid behaald om gymles te mogen geven. Afgelopen 2 jaar heb ik al op vele scholen in mogen vallen en leuke ervaringen op mogen doen. Vanaf komend schooljaar ben ik werkzaam op  woensdag, donderdag en vrijdag in groep 6/7.  Ook dit jaar heb ik weer veel zin om samen met de kinderen het leerproces aan te gaan en er een leuke tijd van te gaan maken!

Naast het werken, ben ik regelmatig te vinden in de gymzaal voor het geven van turntrainingen of ben ik zelf aan het hardlopen. Ook voor gezelligheid met vriendinnen heb ik in het weekend altijd tijd.

Ik kijk er naar uit om na de zomervakantie op basisschool de Blokwei te mogen starten.
Bent u benieuwd wie ik ben, kunt u altijd even binnenlopen!

Groetjes, Monique Mensen

U kunt mij mailen via m.mensen@kporoosendaal.nl