Pierre van Overveld

leerkracht gr. 1/2a op ma t/m do

Sinds 2009 werk ik op de Blokwei.  Elke ochtend fiets ik al vroeg vanaf de Kortendijk naar Hulsdonk. Dit is ca. 4 km.  Onderweg hoor en zie ik van alles..., ik heb iets met de natuur, met Roosendaal, met mensen en zelfs met auto's.

In schooljaar 2017-2018 is de verantwoording voor groep ½  op maandag t/m vrijdag mijn hoofdtaak. Belangrijke neventaken zijn: ict, website, schoolkrant , BHV, werkgroep parochie en werkgroep verkeer, vertouwenspersoon.

Mijn eerste onderwijs heb ik genoten op de Fatimaschool in Roosendaal. Hierna volgde ik op het Norbertuslyceum de HBS-B en vervolgens de Pedagogische Academie in Oudenbosch. Gedurende mijn eerste jaren als leerkracht heb ik door 2 jaar avondonderwijs op het Mollerlyceum, een 3e graads biologiebevoegdheid behaald. In de laatste tien jaren lagen de meeste bijscholingen op het terrein van toepassing van ICT op de basisschool.

Ik ben getrouwd met Jacqueline. Samen hebben we twee kinderen, Teun en Marleen. Zij wonen al zelfstandig.

In sportief opzicht houd ik van zwemmen, lopen en fietsen en sinds enkele jaren beoefen ik bij THOR het nordic walking.  Graag ben ik in en om het huis bezig en houd verder van fotograferen, natuur en sociale contacten. Het sportvissen is wat achterop geraakt, dit is iets wat ik de komende jaren weer meer hoop te gaan doen. En voor mijn medemens -  daar hoort u ook bij -  ben ik al ruim 40 jaar bloed- en orgaandonor.

U kunt mij mailen via p.v.overveld@kporoosendaal.nl