Bericht vanuit de parochie

Beste ouders/verzorgers,

Onderstaand bericht is voor u doorgestuurd vanuit de parochie.

Met vriendelijke groeten,

Jenny van Gaans

 

UITNODIGING

Beste jongens en meisjes, ouders en verzorgers,

Op zondag 10 maart wordt binnen de Sint Norbertusparochie weer een leuke en leerzame Peuterkleuterviering georganiseerd. Deze viering is in het bijzonder gericht op kinderen van ongeveer 1 tot en met 7 jaar (groep 3/4), maar ook broertjes, zusjes, ouders/verzorgers, opa’s en oma’s zijn van harte welkom. De Peuterkleutervieringen vinden bijna altijd plaats op de eerste zondag van de maand, maar deze keer, in verband met carnaval, op de tweede zondag.

Het thema van de viering is “Weinig kan veel”. Jezus vertelde graag verhalen aan de mensen. Hij vertelde deze verhalen om iets uit te leggen over wat de mensen zelf deden. De verhalen lijken op gebeurtenissen, die je zelf kunt meemaken. Zo vertelde Hij eens een verhaal over brood bakken. Het eerste brood mislukte, maar door een klein beetje gist toe te voegen lukte het tweede brood wel. Een ander verhaal van Jezus ging over een piepklein zaadje, dat uitgroeide tot een grote boom. Jullie zullen samen met Pastor Els gaan uitvinden, wat Jezus met deze verhalen aan de mensen wilde leren.

De viering zal plaatsvinden in de huiskapel van de Onze Lieve Vrouwekerk, Kade 21 in Roosendaal en om 11.00 uur beginnen.

Komen jullie ook?

 

Met vriendelijke groet,

Pastor Els Ettes, Ria Hoevenaars, Martina Meijer en Chantal Dircken,

Werkgroep Peuterkleutervieringen van de Sint Norbertusparochie