Eerste informatie themaweek en hulpouders gezocht!

Beste ouders,

In de week van 11 tot 15 april is het weer zover, de themaweek op de Blokwei.

Dit jaar zal de themaweek in het teken staan van Afrika. Een week waarin de lessen hier op aangepast zullen zijn maar ook de creamiddag zal die week op dinsdag 12 april plaatsvinden.

Omdat we als school met alle kinderen ook graag een steentje willen bijdragen aan het onderwijs en de kinderen in Afrika, willen we in de themaweek gaan meedoen aan het project schoenmaatjes. Hiervoor zullen we met de klas schoenendozen versieren en vullen met allerlei leuke en handige dingen voor Afrikaanse kinderen. Om de verzending voor één schoenendoos mogelijk te maken is 6,- nodig.

In iedere klas zal vanaf komende week een (spaar)potje komen te staan waarin we met zijn allen gaan sparen voor een schoenendoos. Hierin mogen alle kinderen vrijwillig een kleine bijdrage doen om per klas minimaal één schoenendoos te kunnen maken. Let op, dit is niet verplicht maar we zien het als een aardigheidje voor kinderen die het wat moeilijker hebben dan ons.

Verdere informatie voor deze themaweek zult u tegen die tijd van ons ontvangen. Wel zoeken wij nu al naar hulpouders die ons op de creamiddag (dinsdag 12 april) willen assisteren.

Alvast bedankt voor uw reactie in het antwoordstrookje.

 

Met vriendelijke groet,

 

Commissie themaweek Afrika