Verkeersexamen (HERINNERING)

Beste ouders,

 

Hier even een korte herinnering: Op donderdag 7 april is het schriftelijk verkeersexamen hier op school. In groep 7 zijn we al druk aan het oefenen in ons verkeersexamen-oefenboekje. Zoals u op de flyer kon zien kunnen ze thuis ook verkeersexamen-vragen oefenen op de volgende website: examen.vvn.nl 
Ook is er nog een verkeersexamenapp voor android- en Iphonetoestellen (VVN Verkeersexamenapp).

Verder zat aan deze flyer en in een vorige mail de route van het praktische verkeersexamen vastgeniet. Deze zal plaatsvinden in de week na 7 april. Nogmaals de vraag om dit rondje goed te oefenen met uw kind, het zou zonde zijn als ze verkeerd reden op het echte examen.

Zoals u weet is aanstaande donderdag, ter oefening, het verkeersdoolhof gepland. Hiervoor was ook de vraag gestuurd welke ouders er eventueel mee konden fietsen.
(Tot slot nog de vraag of er deze donderdag ochtend ouders zijn die tijd hebben om even mee heen en weer te fietsen. Het gaat hierbij om 2 a 3 ouders die even met de groep mee heen en weer willen fietsen. (10.30 op school zijn, fietsen naar het vrouwenhof en 11.30 weer terug naar school).

Op deze vraag zijn helaas een aantal afmeldingen geweest maar ook één aanmelding van de vader/moeder van Daan. Graag zou ik nog één of twee ouders willen vragen of ze op de bovenstaande tijd kunnen meefietsen.

Alvast bedankt voor uw reactie!

 

Met vriendelijke groet,

 

Juf Angela


Download bijlage
Download bijlage