Jessica Peeters

leerkracht gr 7/8 op di, wo, do

Mijn naam is (juf) Jessica Peeters, geboren in 1983 in Roosendaal. Hier woon ik nog steeds, inmiddels samen met mijn vriend en ons dochtertje Mironne. In mijn vrije tijd rijd ik graag op mijn Friese paarden. Ook houd ik van lezen, series kijken en afspreken.

 

Na een jaar invalwerk op verschillende scholen, ben ik sinds 2005 werkzaam op de Blokwei. Sinds 2012 ben ik LB- leerkracht, wat inhoudt dat ik een begeleidende rol speel in het implementeren en borgen van onderwijsvernieuwingen op vakinhoudelijk gebied.

In de loop der jaren heb ik al vele groepen gezien; allemaal even leuk! Dit jaar werk ik op di, wo, do in gr 7/8.

Het werken met kinderen is geen dag hetzelfde; dat maakt dit werk zo speciaal! Het is mooi dat wij als leerkracht bij mogen dragen aan hun ontwikkeling.  

 

De Blokwei is een gezellige school, waar het hele team dag in dag uit flink de schouders onder zet. Dit kunnen zij natuurlijk niet alleen en daarom zijn wij ieder jaar weer dankbaar voor het fijne contact met de ouders en de kinderen. 

 

Van 2007 t/m 2008 heb ik de HBO+ studie Master SEN Remedial Teaching gevolgd en sinds augustus 2011 ben ik ook werkzaam bij Orthopedagogische Praktijk ABC te Etten-Leur als remedial teacher. Een remedial teacher verleent hulp aan leerlingen met leer- en/ of gedragsproblemen. 

 

 

U kunt mij mailen via j.peeters@kporoosendaal.nl