Goed geregeld

Peuterspeelzaal
 
Op diverse locaties in Roosendaal zijn Kober peutergroepen gevestigd. Onze visie op onderwijs sluit mooi aan op de visie van Kober. Vanuit Basisschool De Blokwei werken wij nauw samen met de peutergroepen. Wij onderhouden met alle peutergroepen een goed contact. Veel kinderen komen van Peutergroep de Appel/Jeroen Bosch of elders in de omgeving.

 

Tussen- en Buitenschoolse opvang

 

Kober heeft meer dan 185 locaties in West-Brabant en is onze samenwerkingspartner op het gebied van kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en tussen schoolse opvang. De professionele medewerkers van Kober hebben aandacht voor wie je kind is, wat het in zich heeft en hoe het zich in alle vrijheid kan ontwikkelen. Daarnaast heeft Kober aandacht voor u als ouder, zodat je met een gerust hart je eigen dingen kunt doen. Kober biedt Voorschoolse Opvang, Tussenschoolse Opvang en Naschoolse Opvang aan.

 

Overblijven moet leuk en gezellig zijn, net als thuis, maar dan met vriendjes en vriendinnetjes van school. Overblijven geeft kinderen de kans om tussen de middag rustig te eten, tot rust te komen, hun verhaal te vertellen of zich buiten uit te leven. De primaire taak van een overblijfteam is om simpelweg klaar te staan voor de kinderen. Om kinderen onder verantwoorde begeleiding zichzelf te laten zijn en ook rekening met elkaar te leren houden. Kober kinderopvang verzorgt, in nauwe samenwerking met de school, het overblijven. Op de school of bij de overblijfcoördinator kunt u aanmeldingsformulieren ophalen.

  

De Buitenschoolse Opvang wordt op De Blokwei zeker ook geregeld! Wij bieden u goede, professionele kinderopvang voor kinderen van 0-13 jaar, op onze BSO. Op de school of bij de coördinator van Kober kunt u aanmeldingsformulieren ophalen.

 

Voor meer informatie: www.kober.nl